En annorlunda byrå

Välkommen. Till en annorlunda byrå.

I kalendern skriver vi tidig 2021. Sedan ett halvår har vi pratat om detta och nu börjar det ta form. Bra Bokföring och Affärsrådgivning ser dagens ljus. Ett enkelt initiativ av tre företagare och redovisningsbyråer som vill hjälpa er företagare på ett enkelt och bra sätt.

Och just enkelhet är en viktig orsak till att vi tog det här initiativet. Det ska vara enkelt för er – våra kunder – att få den hjälp ni behöver på det sätt som passar er bäst.

Kanske är vi inte så traditionella i vår syn på vad som är god kundvård och kundservice. Som ensamstående byrå värnar man ofta om sitt eget. Och en större byrå värnar ännu mer. Låter det bekant? Är det så din nuvarande byrå fungerar? Kanske känns det ibland som om de tänker mer på sitt än på ditt. Mer på sitt läge på bra adress än era affärsmässiga lägen ute på era företag. Där skiljer vi oss från många andra. Vi är prestigelösa – för oss är det enkel kommunikation och ärligt arbete som står i centrum. Välkommen till Bra bokföring och affärsrådgivning  vi är vad vi heter.