Vår filosofi

Det ska vara enkelt och kännas bra. Hos oss är det viktigt att du kan känna dig trygg med våra tjänster. Vi arbetar proaktivt för att ditt företagande ska vara så enkelt som möjligt.

En enkel redovisningsbyrå. Inte en vanlig.

På Bra bokföring och Affärsrådgivning gillar vi enkelhet. Raka rör och ärligt uppsåt. Vi är en enkel byrå som inte är en vanlig byrå. Hur menar vi då? Enkelt: vi är tre företag som gått samman i ett gemensamt initiativ för att göra vardagen bättre för er företagare. Ett lite otraditionellt sätt att arbeta på som gör företagandet enklare för dig.

Tillsammans har vi nästan 40 år som egenföretagare inom flera olika branscher. Vår samlade erfarenhet lyser igenom i hur vi behandlar våra kunder och i vårt erbjudande. Oavsett dina erfarenheter, frågor, funderingar, farhågor och bakgrund är vi den perfekta partnern.

Digitalisering vs papper

Lika bra att vi tar det här på en gång. Vi tycker verkligen också om digitalisering men det är inget fel med det traditionella sättet att arbeta på. Att skicka kontoutdrag och underlag på papper fungerar fortfarande bra och kostnadseffektivt.

Vill du jobba med ditt på samma sätt som du alltid gjort? Självklart kan du skicka in en bunt papper med vanlig post tillsammans med ett kontoutdrag så tar vi hand om resten.

Vill du gå hela vägen och vara så digital som det bara går? Det fungerar precis lika bra. Vi arbetar främst i Visma, Fortnox och Bokio men även i andra system.